Dins del catàleg de Piscine Laghetto destaquen les piscines minimalistes i sofisticades amb zones de relax i estructures especialment dissenyades per gaudir del bany, no solament en el jardí sinó, a més, dins de la pròpia llar. Vols conèixer tres models que s’han convertit en clàssics dins del sector de l’interiorisme i l’arquitectura d’avantguarda?
Dolcevita, una piscina elevada d’exclusiu disseny italià
Aquesta piscina elevada es caracteritza per la seva versatilitat, el seu disseny exclusiu i el seu equipament de la més alta tecnologia. Els seus tres models, Diva, Rattan i Woody, amb uns característics panells trenats, poden ser personalitzats en diversos materials, colors i acabats. El seu exclusiu revestiment interior afavoreix que aquesta piscina elevada, d’estil sofisticat, pugui resistir al màxim l’envelliment del material i frena el desgast característic de les piscines d’exterior.

Pop!, el luxe de gaudir de la naturalesa
Lila papallona, vermell marieta, verda eruga, blanc estel, sorra de mar o blava fada: la paleta de colors de la piscina Pop!, saturada i viva, rendeix un homenatge a la naturalesa, al joc i a la creativitat. Aquesta piscina de formes ondades ha estat dissenyada per gaudir de l’aigua en l’exterior de la casa, allí on es troba la naturalesa més viva, lliure i salvatge.

Playa, luxe minimalista dins de la llar
El model Playa ha estat seleccionat en publicacions especialitzades en disseny i interiors com Architectural Digest, Marie Claire Maison, Domus y Elle Decor. A les seves pàgines destaquen el model Playa per tractar-se d’un objecte de disseny que permet adaptar-se a tots els ambients de la casa.
Aquesta minipiscina d’hidromassatge de línies rectes i sòbries pot integrar-se a qualsevol espai perquè tant les seves peces tèxtils com els panells exteriors estan disponibles en diferents tonalitats: des del blanc al gris, passant pel color cafè. A més, els seus coixins al costat de la vora de la piscina, realitzats amb fibres teixides a mà, conviden al descans abans i després del bany.

Laghetto

PLAYA

Laghetto

Dolcevita

.