Manteniment de piscines

piscines perfectes tot l’any.

Una piscina exigeix 20 minuts de manteniment per setmana, inclús menys si s’utilitzen els productes i solucions existents en el mercat que automatitzen i simplifiquen aquest procés, com són els netejafons automàtics o els equips de regulació i control. Si no tens temps o li dediques massa i no aconsegueixes que la teva piscina estigui perfecte, no et preocupis. Nosaltres te la mantindrem neta amb els millors professionals i els millors productes. Estalviat feina perquè nosaltres la fem per a tu.

Descubreix el nou CONNECT BOX: La solució intel·ligent per la gestió remota

Productes necessaris per fer el manteniment d’una piscina

pH

És el grau d’acidesa de l’aigua i és necessari que sigui l’adequat; el valor ideal és entre 7.2 i 7.6. Si el pH és major (a 7.6) l’aigua estarà tèrbola i obstruirà el filtre i els accessoris de la piscina. Al contrari que, si el pH és inferior a 7.2 l’aigua serà corrosiva i irritarà els ulls i pot destruir les parts metàl·liques del filtre.

Clor

És un producte desinfectant que serveix per destruir els microorganismes existents a l’aigua encara després d’haver-la filtrat. El clor actua com a àcid i la quantitat de més que s’afegeix queda a l’aigua a la espera d’actuar contra un nou microorganisme que s’introdueixi a l’aigua. Cada dos o tres dies s’ha de posar una pastilla de clor als skimmers.

Antialgues

Si no s’utilitza aquest producte, l’aigua degut a les temperatures elevades pren un color verd i proliferen les algues. S’afegeix a la tarda de cada dia un tap a la piscina.

Filtració

L’aigua de la piscina s’aspira de la superfície mitjançant els skimmers i del fons a través de la toma de fons. Una vegada l’aigua ha passat per el filtre, retorna a la piscina per els impulsadors.