Demana’ ns pressupost

No existeix res més saludable que practicar esport a l’aire lliure, a demés de refrescar-se i jugar en èpoques de calor, les piscines fomenten aquesta classe d’activitats. A demés, en molts casos, les tipus climatitzades resulten molt beneficioses per al relax i per el seu us a l’hivern. Igual que les cobertes, que amplien la temporada d’us de la piscina i mantenen la calor.

“S’han de tenir en compte molt factors a l’hora de plantejar-se construir una piscina.”

“És per això, que abans s’ha d’analitzar i fer un estudi de la grandària, la forma, les característiques, les condicions del terra, la orientació, i per a quin tipus d’activitat estarà destinada”

A Grup Maneig ens ajustem a tota mena de pressupost, i us assessorem dels materials i del tipus de instal·lació que s’ajusti millor a les vostres necessitats.

Sense cap compromís us fem un estudi i us proposem diferents opcions de piscines que podem construïr.

Coronació

Tenim una varietat molt àmplia per borejar les piscines, des de :

  • Pedra natural
  • Pedra artificial color blanca o sorra
  • Tarimes naturals o sintètiques
  • Marbre
  • Granit
  • Rosa Gres marfil o de ferro
  • Desbordants

Piscines amb terra elevable:

Aquest sistema innovador permet que el terra de la piscina, mitjançant un mecanisme hidràulic,pugi fins la cota del terra de la estància, de manera que l’habitació o el pati es pugui continuar utilitzant-se íntegrament, comptant amb la superfície que ocupa la piscina i deixant l’aigua amagada sota el terra.

És pràcticament invisible, flexible, ràpid, adaptable i segur. La idea és que la profunditat del terra sigui regulable, fins a un alçada determinada, per exemple, per utilitzar-la per als nens o per adults aconseguint així una piscina diversa i multifuncional. Al final, la posició més elevada del terra coincideix amb el nivell del seu entorn, quedant l’aigua oculta sota terra. Quan queda fixada, tota la superfície és absolutament segura per als nens i adults que hi trepitgin a sobre.

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli.