Demana’ ns pressupost

No existeix res més saludable que practicar esport a l’aire lliure, a demés de refrescar-se i jugar en èpoques de calor, les piscines fomenten aquesta classe d’activitats. A demés, en molts casos, les tipus climatitzades resulten molt beneficioses per al relax i per el seu us a l’hivern. Igual que les cobertes, que amplien la temporada d’us de la piscina i mantenen la calor.

“S’han de tenir en compte molt factors a l’hora de plantejar-se construir una piscina.”

“És per això, que abans s’ha d’analitzar i fer un estudi de la grandària, la forma, les característiques, les condicions del terra, la orientació, i per a quin tipus d’activitat estarà destinada”

A Maneig Piscines ens ajustem a tota mena de pressupost, i us assessorem dels materials i del tipus de instal·lació que s’ajusti millor a les vostres necessitats.

Sense cap compromís us fem un estudi i us proposem diferents opcions de piscines que podem construïr. No dubtis en sol·licitar-nos pressupost i preu de la teva piscina.

Sol·licitar pressupost piscina

Coronació

Tenim una varietat molt àmplia per borejar les piscines, des de :

  • Pedra natural
  • Pedra artificial color blanca o sorra
  • Tarimes naturals o sintètiques
  • Marbre
  • Granit
  • Rosa Gres marfil o de ferro
  • Desbordants

Piscines amb terra elevable:

Aquest sistema innovador permet que el terra de la piscina, mitjançant un mecanisme hidràulic,pugi fins la cota del terra de la estància, de manera que l’habitació o el pati es pugui continuar utilitzant-se íntegrament, comptant amb la superfície que ocupa la piscina i deixant l’aigua amagada sota el terra.

És pràcticament invisible, flexible, ràpid, adaptable i segur. La idea és que la profunditat del terra sigui regulable, fins a un alçada determinada, per exemple, per utilitzar-la per als nens o per adults aconseguint així una piscina diversa i multifuncional. Al final, la posició més elevada del terra coincideix amb el nivell del seu entorn, quedant l’aigua oculta sota terra. Quan queda fixada, tota la superfície és absolutament segura per als nens i adults que hi trepitgin a sobre.