Construcció de Piscines

Més de 40 anys d’experiència en la construcció de piscines d’orbra. A Maneig Piscines realitzem piscines particulars, piscines comunitàries i piscines públiques adaptades a tot tipus de pressupostos. Totes les nostres piscines d’obra (skimmers i desbordants) estan realitzades mitjançant el sistema de formigó projectat “gunite” i compten amb la millor de les garanties. Especialitzats en piscines domòtiques. Així mateix, treballem amb les millors marques de mercat pel que fa a equipament per a la piscina.

Construcció de piscines

A Maneig Piscines estem especialitzats en la construcció de tot tipus de piscines. Dissenyem i construïm infinitat de piscines d’obra mitjançant el sistema de formigó projectat “Gunite” per així aconseguir gots autoportants i totalment estancs.

Igualment, construïm i adaptem totes les nostres piscines a les necessitats i espai disponible dels nostres clients. Totes les nostres obres són dissenys totalment personalitzats.

Així mateix, oferim tot tipus de serveis per facilitar a l’màxim la construcció de la piscina: realitzem estudis tècnics i geotècnics, realització de les excavacions necessàries, projecte de legalització, instal·lació d’equips de les millors marques, construcció de platges adjacents a la piscina, …

Piscines d’obra

Realitzem piscines de totes les mides i tipus:

 • Particulars
 • Públiques i de grans dimensions (piscines municipals, piscines comunitàries, piscines per a càmpings i resorts, …)
 • Amb Skimmers
 • Desbordants o amb sobreeixidor
 • Piscines de disseny

De la mateixa manera, aprofitem per compartir un vídeo en què es mostra el procés constructiu d’una piscina i les seves diferents fases des del moment de l’excavació, gunitat de el got, fins l’ompliment d’aigua i posada final de la piscina.

Sol.licitar pressupost piscina
Veure projectes realitzats

Piscines domòtiques

Les piscines d’avui dia han evolucionat molt respecte a les de fa uns anys. A Maneig Piscines estem a l’avantguarda i treballem amb les més noves tecnologies per construir piscines modernes, funcionals i intel·ligents.

També és important assenyalar que mitjançant l’ús de la domòtica s’aconsegueix automatitzar diversos dels accessoris i equipaments de la piscina que normalment s’encarreguen de realitzar el manteniment o la seguretat de la piscina.

Piscines intel·ligents

Així mateix, totes les nostres piscines domòtiques i intel·ligents estan “connectades a internet”, de manera que disposes de totes les facilitats per automatitzar i/o controlar la teva piscina a través de qualsevol dispositiu (mòbil, tablet o ordinador) mitjançant l’ús d’una plataforma indicada per a això.

Finalment, alguns dels equipaments que poden ser instal·lats i controlats mitjançant un sistema domòtic per a piscina són:

 • Sistema de filtració (filtre, bomba, vàlvula selectora)
 • Sistema de neteja integrat (Net’n’Clean)
 • Il·luminació piscina (Focus Led)
 • Tractament de l’aigua de la piscina (clor, equips cloració salina, …)
 • Jocs aquàtics per a piscina
 • Climatització de la piscina (intercanviador de calor, bomba de calor, …)
 • Coberta automàtica per a piscina
Sol.licitar informació i pressupost

Cobertes per a piscines

A l’hora de realitzar la construcció de la piscina és important tenir en compte si vas a voler utilitzar la piscina a la tardor o hivern, o si vols guanyar en seguretat i neteja en la teva piscina.

Si és així, hauràs valorar l’opció d’instal·lar una coberta en la teva piscina, sent les cobertes automàtiques les que millor s’integren en una piscina.

 

Tipus de cobertes

A més, és important recalcar que al mercat hi ha gran varietat de cobertes per a piscina, tant elevades com submergides.

Per a més informació, et recomanem que visitis els següents enllaços en què et mostrarem informació detallada:

Cobertes automàtiques per a piscines.
La coberta, la millor arma de seguretat i protecció per a la teva piscina.

Sol.licita pressupost de coberta per a piscina

Demana'ns pressupost

587/5000
No hi ha res més sa que fer esports a l’aire lliure i refrescar-se en èpoques de calor, les piscines fomenten aquesta mena d’activitats.

Tampoc hem d’oblidar un altre tipus de piscines com les climatitzades, ja que aquest tipus de piscines resulten molt beneficioses per al relax i per al seu ús a l’hivern.

Així mateix també és important recordar que l’ús de cobertes per a piscines permeten ampliar i allargar la temporada d’ús de la piscina gràcies al fet que mantenen la calor de l’aigua.

“S’ha de tenir en compte molts factors a l’hora de plantejar-se construir una piscina.”

“És per això, que abans s’ha d’analitzar i fer un estudi de la mida, forma, característica, condicions de terra, orientació i per a quin tipus d’activitats estarà destinada”.

En Maneig Piscines ens ajustem a tota mena de pressupost i us assessorem dels materials i de el tipus d’instal·lació que s’ajusti més a les seves necessitats.

I tot això sense cap compromís i de ofrma gratuïta. Un cop sol·licitat el vostre pressupost, procedirem a realitzar un estudi i us proposem les diferents opcions de piscines que podem construir. No dubtis a sol·licitar-nos pressupost i preu de la teva piscina.

Sol.licitar pressupost piscina

Piscines amb terra elevable

Aquest tipus de piscines permeten que el sòl pugi fins a la cota de sòl de l’estada mitjançant un mecanisme hidràulic, permetent d’aquesta manera la utilització i ús de tota la superfície que ocupa la piscina. I és que a l’pujar totalment el terra de la piscina, l’aigua de la mateixa quedarà oculta sota terra. També és important recalcar que quan el sòl elevable queda fixat, tota la superfície és absolutament segura per als nens i adults ja que que podran trepitjar, caminar o córrer per sobre de la piscina.

Així mateix, una altra de les opcions pot ser pujar el sòl fins a una profunditat concreta per aconseguir una piscina de menor profunditat i molt més funcional tant per a nens ocmo per a adults.

Exemple pressupost per a piscina de 8 x 4 m .: 90000-110.000 euros.

Aquest sistema (sòl elevable de piscines) és pràcticament invisible, flexible, ràpid, adaptable i segur.

Coronació de la piscina

A Maneig Piscines comptem com una varietat molt àmplia per vorejar la piscina. Pots relitzar la coronació de la piscina mitjançant:

 • Pedra natural
 • Pedra artificial color blanca o sorra
 • Tarimes naturals o sintètiques
 • Marmol
 • Granit
 • Rosa Gres ivori o de ferro
 • Desbordants

No dubtis en contactar amb nosaltres per sol·licitar preu o consultar-nos qualsevol dubte que puguis tenir.

Sol.licitar pressupost de coronació

Video Construcció Piscina

De la mateixa manera, aprofitem per compartir uns vídeos en què es mostra una piscina acabada i el procés constructiu d’una piscina i les seves diferents fases des del moment de l’excavació, gunitat de el got, fins l’ompliment d’aigua i posada final de la piscina .