A Maneig Piscines trobaràs tot l’assessorament necessari a l’hora de fer la teva piscina. No dubtis en contactar amb nosaltres per a l’elaboració d’un pressupost. Estem especialitzats en:

  • Construcció de Piscines (Skimmers o Desbordants)
  • Reformes de Piscines
  • Instal.lació d’equips per a piscines (cloració salina, equips domòtics, cobertes automàtiques, equips depuració piscina, …).

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

Omple el següent formulari i el nostre Departament Comercial es posarà en contacte amb tu i et facilitarà un pressupost detallat. Sense cap compromís i totalment gratuït. Realitzem pressupostos i projectes dissenyats a mida i en exclusiva per a cada un dels nostres clients.

* Si ho desitjes també pot contactar amb nosaltres perquè et realitzem un pressupost enviant-nos un mail a info@maneig.com o trucant-nos al telèfon 93 846 00 57. Així mateix si ho prefereixes també pot visitar-nos a les nostres instal.lacions situades a: Ctra. Cardedeu a la Roca, km. 3,2., Local I-J, Polígon Industrial Can Boixaderas, 08440 Cardedeu (Barcelona)

Assumpte
Exemple: Pressupost construcció piscina, pressupost reforma piscina, ...

Tipus de Piscina
Selecciona quin tipus de piscina t'agradaria.
Piscina amb SkimmersPiscina Desbordant

Altres
Selecciona quins equipaments, accessoris, ... t'interessen.
Il·luminació PiscinaEquip Electròlisis Salina (Cloració Salina)Escala d'ObraSistema Neteja Integrat (Net'N'Clean)Netejafons AutomàticSistema DomòticCoberta Automàtica

Mesura piscina
Especifica quina mida de piscina t'agradaria (10x5, 7x3.5, 8x4, 12x6, ...). Aiximateix tambè informa sobre les profunditats mínimes i màximes.

Més informació
Escriu aquí tota la informació que creguis necessària perquè puguem realitzar correctament el seu pressupost. No dubtis a informar-nos sobre qualsevol aspecte que necessitis. Per exemple: la mida, la forma, el material que desitges, etc.

Enviar arxius
Si vols pots enviar-nos arxius com plànols, imatges ... que creguis poden ajudar-nos en l'elaboració del teu pressupost.

DADES CONTACTE

Com en has conegut: