Oferim il·luminació en colors per reinventar les piscines cada dia. La nostra il·luminació ens permet ressaltar la bellesa de la piscina i el seu entorn mitjançant jocs de colors que vosaltres mateixos seleccionareu, creant l’ambient que desitgeu aconseguir: romàntic, divertit, càlid, etc.

Maneig Piscines ús proposa tres formes diferents de il·luminar i decorar la vostra piscina. Amb Colorplus, el sistema de il·luminació per LEDs, la fibra òptica y el nou sistema de il·luminació Irys, embellirem la piscina amb ambients de colors i li donarem un valor afegit.

Els nostres sistemes de il·luminació són adaptables a tot tipus de piscines, y fàcils d’instal·lar tan en piscines construïdes com en piscines de nova construcció.

Fibra òptica. Més enllà d’una simple il·luminació

Sistema de gran espectacularitat que produeix una llum brillant i càlida a la vegada. El seu baix cost energètic i de manteniment sumat al seu funcionament de màxima seguretat, el converteixen en una òptima manera de il·luminar la piscina o el jardí.

Colorplus. Les mil cares de color

Colorplus incorpora LEDs de màxima lluminositat (1W) i llarga duració, produint una llum homogènia i d’intensitat variable. La combinació dels conjunts de LEDs de color vermell, blau i verd donà lloc a 12 colors de gran lluminositat.

Projector de Irys. Fantasia de colors

El projector d’Irys utilitza 3 làmpades dicroiques de llarga duració i de consum màxim de 150W. Combinades, permeten obtindré fins a 7 colors amb 7 seqüencies, que li permetrà descobrir cada dia nous i espectaculars ambients en la seva piscina.

Més informació aquí!