Cobertes automàtiques per a piscines

Tenir una piscina i poder gaudir d’ella en qualsevol moment, més que un luxe és tot un plaer. Però per fer-ho possible és imprescindible comptar amb dispositius i medis que mantinguin l’aigua i la pròpia piscina en perfectes condicions. I precisament, la coberta d’una piscina no hauria de considerar-se un accessori superflu.

Les cobertes són un element que, a més de preservar la qualitat de l’aigua aporta importants avantatges en aspectes de seguretat, ecologia i estètica.

Nosaltres com a especialistes us presenten un gran ventall de cobertes, entre les quals, segur es troba la que s’adapti a les seves necessitats.

TIPUS DE COBERTES AUTOMÀTIQUES PER A PISCINES:

Les nostres cobertes automàtiques es recullen i s’estenen fàcilment gràcies a l’enrotllador motoritzat que tenen incorporat. Només serà necessari accionar una clau per realitzar aquesta funció.

Fabricades amb llames rígides disponibles en diversos colors, el seu disseny i composició permet obtenir una coberta flotant que cobreix tota la piscina.

A més a més, ofereix un aïllament tèrmic molt efectiu i s’han desenvolupat sota la norma francesa NF P 90-308 que garanteix la màxima seguretat pels usuaris.