Quan volem fer una piscina en casa són moltes les coses a tindre en compte. Entre d’elles, la forma que volem que tingui, la mida, la capacitat, però principalment i més important és decidir si volem una piscina de clor o de sal.
Moltes persones no saben que la piscina de sal existeix, i simplement es deixen portar pel que coneixen i l’acaben fent de clor. Per això avui compararem ambdues opcions, per a que decideixis i construeixis la piscina que millor s’adapti a les teves necessitats.

  • Les piscines de sal ens aporten el clor que es necessita sense la necessitat de fer servir clor químic com en les piscines d’aigua dolça, el que suposa una avantatge sobre tot per la salut de la nostra pell i els ulls.
  • Una altra avantatge que tenen les piscines de sal és que gràcies a l’aigua salada, es milloren els dolors musculars i reumàtics.
    Les piscines d’aigua salada es recomanen més que les de clor per exercicis de rehabilitació en cas d’accident o lesions.
  • L’únic inconvenient que tenen les piscines d’aigua salada respecte a les de clor és que necessiten un major desemborsament
    Econòmic inicial, ja que es necessari instal·lar un sistema de cloració de sal, encara que a la llarga és més econòmica ja que en un futur no s’hauran de comprar productes de clor com en les piscines d’aigua dolça.

Ja saps les avantatges que ofereixen les piscines d’aigua salada respecte a les de clor, ara ets tu el que ha de decidir per una o l’altre segons les teves necessitats i l’ús que li vagis a donar.
Per més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.