Sabies que ja és possible controlar els sistemes de reg o la il·luminació amb una aplicació mòbil? Saps que pots saber l’estat de la teva piscina en temps real, fins i tot en la distància? Havies pensat que connectar la teva piscina a internet també es tradueix en un estalvi en les solucions de manteniment? Si vols obrir la teva piscina a la connectivitat però no saps per on començar, et donem cinc consells clau que t’ajudaran a donar els primers passos per a que la teva instal·lació s’adapti a les seves noves, múltiples i sorprenents possibilitats.

1. Mostra’t receptiu a la connectivitat i a l’Internet de les Coses

Avancem cap a societats globals en ciutats cada vegada més intel·ligents. L’extracció de dades i la seva anàlisi resulta clau per fomentar un teixit urbà que s’adapti a les necessitats concretes dels ciutadans que viuen en elles. Des del control del tràfic a la gestió de residus, passant per l’optimització dels serveis comunitaris. En el futur, les nostres cases també seguiran aquest model i la piscina no serà aliena a aquesta nova proposta de consum que afavoreix l’equilibri i la sostenibilitat.

2. Els dispositius intel·ligents existeixen per a tot tipus de pressupostos.

Abans de començar a obrir la teva piscina a la connectivitat, fixa un pressupost i ajusta’t a ell. Recomanem pensar en les necessitats a curt i a llarg termini. Això permet valorar la inversió inicial, la rendibilitat i definir l’estalvi que pot oferir el dispositiu en tota la seva vida útil.

3. Troba l’equip correcte que s’ajusti a les teves necessitats i a les característiques de la teva piscina

En el nostre catàleg es poden conèixer els beneficis i característiques de més de 100 productes compatibles que es poden connectar a internet: productes de tractament d’aigua, il·luminació, neteja, filtració, climatització, etc.

4. Contacta amb un expert perquè t’aconselli

Si tens dubtes sobre quin equip s’adapta millor a la teva instal·lació, no ho dubtis, contacta amb nosaltres perquè t’assessorem i t’ajudem a connectar la teva piscina a internet.

5. Simplement, gaudeix

El Internet de las Piscinas (IoP) ha llegado para que puedas relajarte y aprovecharte de todos sus beneficios. Una piscina conectada es también sinónimo de una vida más tranquila. Así que, simplemente, descansa y disfruta