Els terrats d’alguns hotels de luxe amaguen piscines que són autèntics oasis urbans a l’abast d’uns pocs. En aquest article us presentem una selecció de cinc piscines en terrats en les quals pots donar-te un relaxant bany.
Algunes d’aquestes propostes destaquen per les seves característiques arquitectòniques, unes altres pel seu entorn i tranquil·litat que transmeten. Quin és la vostra preferida?

Marina Bay Sands, Singapur

La primera piscina de la nostra selecció la trobem a Singapur. Dissenyada per l’arquitecte Moshe Safdie, aquesta piscina està situada en la més alta de les tres torres que integren l’hotel de cinc estrelles Sands SkyPark, té una longitud de 150 metres (és la més gran del món a aquesta altura) i ofereix les millors vistes del skyline de la ciutat.

Gansevoort Meatpacking, New York

Aquesta piscina la trobem en una de les zones més cool de New York: el Meatpacking District. Situada en la planta 15 de l’hotel Gansevoort Meatpacking, aquesta piscina climatitzada permet gaudir durant tot l’any d’unes increïbles vistes de la ciutat que mai dorm. A més, en el mateix terrat es pot accedir a una sofisticada cocteleria.

Grand Hotel Central, Barcelona

Elegant, discreta i perfectament integrada en un entorn històric, la tercera proposta ens trasllada al captivador barri del Born, a Barcelona. Aquesta infinity pool es troba en el Grand Hotel Central, un edifici on el propietari, Pau Guardans, la va renovar al complet per tal de recrear l’esplendor de l’alta societat de la capital catalana de principis de segle.

The Joule, Dallas

La ciutat de Dallas és la llar de la següent proposta. Dissenyada per Adam D. Tihany, aquesta piscina climatitzada està situada en la vuitena planta del luxós hotel Joule. Sens dubte, el seu principal atractiu resideix en que la piscina sobresurt de l’edifici que l’acull. Gràcies a una gran finestra de plexiglàs, els banyistes poden apreciar unes espectaculars vistes de la ciutat.

Fasano, Río de Janeiro

La piscina que tanca aquesta compilació la trobem a Rio de Janeiro. La infinity pool del terrat de l’hotel Fasano, ofereix unes vistes incomparables de la platja de Ipanema, una de les zones més exclusives d’Amèrica Llatina. Aquest hotel, dissenyat per Phillipe Starck, s’ha consagrat com a lloc de reunió habitual de celebrities com Madonna, Will Smith o Beyoncé.