Pocs moments ens produeixen tanta felicitat com veure als nens corrents pel nostre jardí o terrassa i gaudir d’aquests moments a l’aire lliure. Si, a més, disposem de piscina, les possibilitats s’amplien de forma exponencial. Però no cal oblidar que, per a la seguretat en la piscina i el seu entorn, és essencial un ús responsable que eviti el risc d’incidents.
Pensant sobretot en els més petits de la casa o en persones amb dèficit d’atenció, podem prendre mesures preventives que evitin situacions de perill en la llar. Una d’aquestes mesures és comptar amb una coberta per a la piscina que, d’altra banda, ens proporcionarà avantatges en termes de sostenibilitat i neteja i manteniment de la qualitat de l’aigua i el got.

La reconeguda experiència de AstralPool en el disseny i fabricació d’equips i accessoris destinats al sector de les piscines demostra que les cobertes són un element fonamental, especialment en les piscines d’ús residencial. I més encara les cobertes automatitzades, ja que es poden enrotllar i desenrotllar amb menor temps i esforç i, per tant, la seva facilitat d’ús les fa “operatives” a qualsevol moment.
Les cobertes automàtiques AstralPool ofereixen seguretat i tranquil·litat, ja que resisteixen fins a 100 kg de pes al centre de la coberta. Amb aquesta “garantia”, una caiguda de qualsevol persona menor d’edat –i també d’adults– es pot resoldre sense lamentar majors conseqüències que alguna petita rascada. En entorns familiars amb nens petits, comptar amb una coberta per a la piscina és la primera mesura de seguretat, per aquesta raó existeixen diferents tipus de cobertes automàtiques.

Cobertes automàtiques submergides

Els models submergits estan especialment concebuts tant per a piscines de nova construcció com para ja existents. Tant l’eix de enrotllament com la coberta s’allotgen a l’interior de la piscina, aconseguint d’aquesta manera una perfecta harmonia amb l’entorn.

Cobertes automàtiques elevades

Les cobertes elevades són una altra solució més senzilla, de fàcil instal·lació i engegada. Són ideals per instal·lar en piscines existents, ja que l’eix enrotllador se situa fora de la piscina, ancorat sobre la platja de la mateixa.

Cobertes solars

Els models de cobertes automàtiques que funcionen amb energia solar, destaquen per ser altament ecològics: estalvien la despesa d’aigua per evaporació i redueixen la pèrdua de calor de la piscina. I, per si no fos poc, minimitzen l’evaporació prematura dels productes químics en el seu tractament.