Saps com funciona una dutxa solar? Quines són les seves avantatges?

En aquest article, t’indicarem les nocions bàsiques que necessites tindre a l’hora de decidir si instal·lar una dutxa solar en la teva piscina.

Les dutxes solars funcionen igual que una dutxa de bany, amb l’avantatge de obtindré l’aigua calenta d’una energia neta i inesgotable com és l’energia solar.

És molt senzill, l’aigua s’acumula en el cos de la dutxa a través d’un col·lector i ja està, es escalfada gracies a la radicació solar.

Disposaràs d’aigua calenta tot el dia ja que l’aigua es va renovant i escalfant contínuament.

Què hem de tindre en compte a l’hora d’escollir una dutxa solar per la piscina?

La principal característica es la capacitat del dipòsit, ja que contra més capacitat més aigua calenta.

Una altra característica important es si et permet regular tan el caudal com la temperatura de l’aigua. Poder regular el caudal i la temperatura és molt important, ja que d’aquesta manera cada usuari podrà adaptar la temperatura al seu gust.

També és important mirar si té un rentapeus; no tots els models el tenen i no sempre et serà necessari però és important tindre’l en compte segons les teves necessitats.

Existeixen gran quantitat de models de dutxes en el mercat entre els que elegir, però nosaltres et presentem 3 dutxes solars reconegudes pel seu rendiment i qualitat.

Dutxa Iguazú solar, és una dutxa d’acer inoxidable mat amb ruixador orientable i i 2 jets frontals amb efecte nebulitzador. Té un dipòsit acumulador d’alumini de 30 litres.

Dutxa Niagara solar en acer inox polit, dotat d’una maneta monocomandament i un ruixador orientable quadrat antical. També amb un dipòsit de 30 litres, destaca pel seu disseny més avantguardista de línies rectes i elegants.

Dutxa Àngel solar, és la més moderna de les tres. Dutxa en alumini gris, amb ruixador antical i monocomandament y un dipòsit com el de les opcions anteriors de 30 litres.

Sens dubte, una dutxa solar converteix al dutxar-se en la piscina en una experiència més agradable; no només perquè et donaràs una dutxa amb aigua gelada, si no també, per l’estalvi energètic que comporta.

Vols saber més sobre les dutxes solars? Contacta amb nosaltres i t’informarem sobre totes les opcions existents.

Per veure imatges de les dutxes prem aquí!