“La piscina del present és intel·ligent, està interconnectada i es controla a distancia”

Avui us volem presentar el sistema guanyador del premi Producte innovador. Elite Next, un aparell de cloració salina intel·ligent que ha destacat per la seva tecnologia pionera i per la capacitat de simplificar al màxim les tasques de manteniment.

Elite Next ha sigut dissenyat com un objecte intel·ligent, es a dir, permet una configuració digital personalitzada y facilita la comunicació entre diferents dispositius, com les bombes de calor o els sistemes de il·luminació.

En concret, es poden connectar quatre dispositius externs que, a la vegada, poden ser controlats a través de la plataforma domòtica Poolstation. Això és possible perquè en la seva configuració incorpora un innovador protocol de comunicacions (MODBUS) que possibilita la connectivitat. D’aquesta forma, el control de tots els elements de la piscina i del jardí resulta fàcil i intuïtiu.

Aquest equip d’electròlisis salina destaca també per les funcions de control personalitzades a través de divers modulars plug & play. Es a dir, es possible adaptar i personalitzar l’equip integrant diferents funcions. Igualment, permet escalar els paràmetres segons les nostres necessitats: pH, redox, ppm, Cu/Ag, entre d’altres.

.

La pantalla tàctil i en color d’Elite Next (2.8’’’’ TFT) dóna un aspecte molt visual a tots els paràmetres de control de l’aigua, com la salinitat o la temperatura. A més, aquest clorador salí està preparat per treballar en ambients especialments agressius (IP65), evitant la corrosió o la humitat

Pel seu control intuïtiu i nombroses opcions, resulta ideal per propietaris de piscines residencials (fins 200 m3) que volen aconseguir una desinfecció de l’aigua completa, que busquen un equip que els hi permeti activar una funció de baixa salinitat i una llarga vida útil dels seus elèctrodes (12.000 hores)

Si vols conèixer més detalls sobre Elite Next, no dubtis en contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’assessorar-te i t’ajudarem a trobar l’equip de desinfecció que s’ajusti millor a les particularitats de la teva piscina.