El concepte eficiència energètica engloba molts tipus d’estalvi i de tots ells es tradueix en un menor cost pel propietari d’una piscina.

En el sector de la piscina, cada temporada sorgeixen nous productes més eficients que impliquen un estalvi energètic considerable; però, és la combinació d’aquests productes els que poden marcar una gran diferència en la nostra factura.

Generalment, quan pensem en la coberta de la piscina la relacionem amb la seguretat, però a més, comporta una reducció en l’ús de productes químics pel tractament de l’aigua, evitant que la brutícia es posi en contacte amb l’aigua. De fet, normalment les cobertes automàtiques compten amb una sortida en el quadre de control per poder deixar un “stand-by” el sistema de tractament.

Però no només estalviarem en producte químic, també evita l’evaporació de l’aigua, que és la forma més important de pèrdua de calor en una piscina climatitzada. Si la nostra piscina és interior, podrem reduir el número de hores de funcionament del sistema deshumidificador.

A més a més si vols gaudir de la teva piscina durant més mesos de l’any, la bomba de calor ofereix una relació imbatible entre les seves prestacions i consum.
En condicions normals, una bomba de calor captura de l’aire al voltant d’un 80% de l’energia que aporta a la piscina (la UE la considera com energia renovable)
Amb la incorporació de la tecnologia “inverter” en les bombes de calor per piscina, el equip pot arribar a triplicar el seu rendiment gràcies a la seva adaptació amb les velocitats del compressor i ventilador segons les condicions de l’aire i l’aigua.

És per això que la fusió de aquests dos equips en la piscina suposen un estalvi diari considerable a part d’oferir la millor solució tècnica i estètica dins del sector de la piscina.

Tens algun dubte? T’agradaria rebre més informació?

Contacta amb nosaltres.