Et presentem les 3 novetats més importants en connectivitat en piscines per a que aquesta nova temporada només t’hagis de preocupar de gaudir de l’aigua!

Fluidra Connect & GO: el nou Fluidra Connect.

Aquesta nova solució incorpora un armari de control i promet reduir el temps d’instal·lació en un 80%. Mai ha sigut tan fàcil tenir una piscina automatitzada!
L’armari Fluidra Connect & GO és equivalent a un armari elèctric utilitzat en qualsevol piscina. Incorpora tots els components automàtics en el seu interior i està llest per connectar-se a internet mitjançant un cable Ethernet, un router Wifi O 3G; pot compartir la connexió a Internet des de casa, per la qual cosa no requereix una subscripció de pagament.
Gràcies a la piscina automatitzada, apagar les llums, canviar la filtració de la piscina o la temperatura de l’aigua es pot fer directament des de l’aplicació de Fluidra Connect, en qualsevol moment i a qualsevol lloc. A més a més, si es necessita sol·licitar un servei de manteniment, aquest es pot organitzar directament des de l’aplicació 24 hores al dia, 7 dies a la setmana…
Fluidra Connect & GO disposa de dues apps; l’aplicació professional, Fluidra Connect Pro ( que permet al professional configurar la piscina en només 4 passos i no més de 10 minuts ) i l’aplicació per l’usuari, anomenada Fluidra Connect. Ambdues aplicacions estan disponibles per IOS i Android de forma gratuïta.

Fluidra Connect & GO permet al propietari de la piscina, a més d’estalviar en electricitat i aigua, dedicar menys temps a la seva cura, amb la tranquil·litat de saber que la piscina sempre estarà en les millors condicions.

Blue Connect : l’evolució del Blue by Riiot

El principi de l’analitzador d’aigua intel·ligent segueix sent el mateix: Blue Connect mesura els principals paràmetres de l’aigua (temperatura, pH, ORP/redox, conductivitat) mitjançant una sonda i ajuda al manteniment de la piscina gràcies a la guia personalitzada a través de l’aplicació gratuïta Blue Connect.
Llavors… Quines son les novetats?
Les millores en aquesta nova versió són moltes:

  • Incorpora una nova sonda i una nova bateria que millora l’eficiència de l’aparell.
  • S’amplia la garantia del producte. Blue Connect és l’únic analitzador de piscines amb 2 anys de garantia en la seva sonda
  • Nova app Blue Connect amb un nou disseny, més fàcil d’utilitzar i amb noves funcionalitats.

Blue Fit50: la novetat

Blue Fit50 és una abraçadora de presa d’aigua que permet fixar el Blue Connect a les canonades de la cambra tècnica; és a dir, Blue Fit50 és l’alternativa ideal en el cas de no poder col·locar el Blue Connect en l’aigua, especialment en piscines amb coberta.
La instal·lació del Blue Fit50 només requereix de 3 passos molt fàcils de realitzar: primer es fa un forat a la canonada, després es fixa el Blue Fit50 i finalment s’enrosca el Blue Connect en el Blue Fit50. Una vegada col·locat en la canonada de la cambra tècnica, el Blue Connect s’utilitza exactament de la mateixa forma que si estigués en l’aigua.

Si estàs interessat en aquest producte contacta amb nosaltres!