Amb aquests cinc consells faràs del teu jardí un espai inspirador. Els bàsics: gespa perfecta i aigua cristal·lina. El primer pas per tindre un jardí que convidi al descans és assegurar-se de que la gespa i l’aigua de la piscina estiguin en perfectes condicions. Lògicament, això s’aconsegueix amb un manteniment constant i adequat, encara que existeixen solucions que permeten despreocupar-se al màxim d’aquestes labors, com els robots per tallar la gespa o els neteja fons automàtics.

Col·locar punts de llum en l’exterior de la piscina és una estratègia infal·lible per dotar-la d’un caràcter modern i relaxant. Algunes idees: distribuir espelmes en la vorada o en plataformes flotants dins de l’aigua (sempre amb molta cura), instal·lar una garlanda lluminosa que sobrevoli el jardí o col·locar llums flotants com StarLight.

Mobles amb estil i confort. Sens dubte, disposar de mobiliari exterior marca la diferència en quan a benestar i disseny. Amb un banc o hamaques, tu i els teus podreu gaudir de la màxima comoditat, o si col·loques una gran taula en el jardí podràs organitzar tot tipus de àpats i treure el màxim profit de l’espai. Per aconseguir un aire relaxat i actual, disposa de cadires de diferents estils i materials al voltant de la taula.

Sens dubte, la piscina és la protagonista indiscutible del jardí. Per això, és important que tots els seus components tinguin bon aspecte i s’integrin adequadament en l’entorn. Instal·lar una dutxa de disseny o unes escales còmodes i elegants són dues accions senzilles però que ofereixen resultats fantàstics. El verd mai passa de moda. Si el teu jardí compta amb alguna paret i no saps com embellir-la, una solució sostenible i captivadora són els jardins verticals. A més de millorar l’estètica de l’espai, un jardí vertical et permetrà aficionar-te a una activitat d’allò més gratificant: la cura de plantes. Per què no sumar-se al moviment slow life?

Si tens qualsevol consulta sobre el manteniment de la teva piscina, no dubtis en contactar amb nosaltres.