Maneig Piscines us presenta una sèrie de recomanacions per treure el màxim profit a una piscina de la forma més sostenible. Segueix-les i comença a disfrutar d’una instal·lació perfecta!

1. Confia en els robots:

No, no és ciència ficció. Els robots neteja fons electrònics són una gran eina per mantenir el got de la piscina impecable i incrementar el ben estar dels banyistes. Aquests sistemes consumeixen menys aigua i energia que la resta de neteja fons i necessiten menys quantitat de producte químic per desinfectar l’aigua.

2. L’aigua, sempre saludable:

Per poder gaudir del bany amb total tranquil·litat, analitza el nivell de pH de l’aigua i ajusta’l amb un regulador per a que el nivell estigui entre 7,2 i 7,4. En quan al producte químic, és important configurar els dosificadors per a que mantinguin els nivells de clor residual entre 0,5 ppm i 2 ppm.

3. Protegeix-la en els mesos més freds:

El sistema d’hivernació és la millor opció per mantenir l’aigua en un estat òptim durant l’hivern i reutilitzar-la en la següent temporada de bany. Amb aquesta tècnica, estalviaràs aigua i diners, i previndrà l’aparició de esquerdes en les parets i en el fons de la teva piscina. A més a més, si instal·les una coberta, reduiràs fins un 65% les pèrdues d’aigua per evaporació.

4. Escull la bomba més adequada:

Quina mida té la teva piscina? Quina forma té? És de skimmers o infinity? Existeixen piscines per tots els gustos i per això és important equipar-les amb productes que puguin ajustar-se perfectament a les seves característiques. Les bombes de velocitat variable permeten seleccionar el ritme del funcionament idoni per casa instal·lació i ofereixen un estalvi energètic de fins 900€ l’any.

5. Conecta-la a Internet:

Amb l’aparició del Internet de les Coses en el sector de la piscina, ja és possible comprovar en tot moment i des de qualsevol lloc si els elements de la instal·lació funcionen correctament i si l’aigua se està gestionant amb la màxima eficiència possible. Les eines de diagnòstic de sistemes com Fluidra Connect permeten detectar qualsevol incidència al moment per resoldre-la lo abans possible.