Existeixen múltiples solucions d’il·luminació subaquàtica LED que minimitzen el consum elèctric i milloren l’eficiència energètica.

LumiPlus Design, LumiPlus Rapid y LumiPlus Micro són tres d’elles a tenir en compte.

Aquestes tres series mantenen el 70% del seu flux lluminós inicial un mínim de 50.000 hores, i a més, compten amb diverses característiques que les converteixen en solucions innovadores, útils i eficients.

LumiPlus Design

LumiPlus Design és la unió perfecta entre la tecnologia LED més puntera i el disseny més elegant.

Disponible en llum monocolor, multicolor o multicolor DMX, es pot adquirir en acabat Pure White i Inox Effect i es tracta del primer projector subaquàtic del mercat en implementar tecnologia IMD (in Mould Decoration).

L’alta eficiència energètica de LumiPlus Design ha sigut galardonada amb el premi Pool Eco Attitude i la seva innovació i disseny li han atorgat un Reddot Award.

LumiPlus Rapid

La gama LumiPlus Rapid permet gaudir de l’eficiència de la tecnologia Led sense necessitat d’obres ni reformes a la piscina, ja que es pot instal·lar de manera ràpida i senzilla en qualsevol “boquilla”, ja sigui en una piscina de polièster, formigó o de panels de liner.

Està disponible en llum monocolor, multicolor i multicolor wireless pel que és compatible amb el sistema de control LumiPlus Control Motion.

LumiPlus Micro

Els projectes LumiPlus Micro reneixen oferint les millors prestacions.

S’ha canviat l’alimentació a 12Vac mitjançant dos fils conductors i són compatibles amb el sistema de control estàndard d’AstralPool. Una lluminària que malgrat les seves reduïdes dimensions ofereix una potència increïble i ideal per il·luminar spas, racons o escales.

Disponible en llum monocolor, multicolor o multicolor DMX i en dos formats de fixació: acoblament ràpid i per a piscines prefabricades.