En les càlides nits d’estiu, hi ha poques coses tan relaxants com una afable piscina perfectament il·luminada. Quan les temperatures freguen els màxims de l’any, és difícil no somiar amb un capbussó nocturn, i la idea d’interrompre el silenci que s’apodera del jardí quan es posa el sol amb el so de les nostres braçades es torna irresistible.

Una bona il·luminació té el potencial de convertir qualsevol piscina en una instal·lació aquàtica de disseny, un espai amb una estètica diferenciadora que convida a la relaxació i al benestar. No obstant això, a l’hora d’instal·lar un sistema d’il·luminació subaqüàtica en la piscina, és important no descurar els criteris de sostenibilitat i eficiència.

Aquestes són les prioritats de LumiPlus DC PAR56, la nova generació d’il·luminació LED de la marca AstralPool. Gràcies a un llum d’última generació i a una font d’alimentació amb un consum de sol 3W (molt inferior al dels transformadors habituals, que precisen 16W), aquestes lluminàries subaqüàtiques ofereixen una eficiència mai vista i proporcionen un estalvi energètic del 95%.

A més, per oferir la millor distribució de la llum, entre les prestacions d’aquests llums destaca la tecnologia Top Quality Lighting (TQL). Aquesta incorporació comporta una vida útil 100 vegades superior a la dels models halògens i un consum energètic 18 vegades inferior. Un clar exemple de la seva durabilitat és que, després de 50.000 hores de funcionament, la gamma DC PAR56 encara presenta un rendiment lumínic del 70%.

Atès que LumiPlus DC PAR56 s’alimenta amb 2 cables, pot instal·lar-se en qualsevol projector subaqüàtic que compti amb un model PAR56 anterior, sense necessitat d’actualitzar el cablejat. Aquestes lluminàries LED han de connectar-se a 24V DC, i encendre’s solament quan estiguin completament submergides.

Vols estalviar un 95% de consum elèctric i dotar a la teva piscina d’una estètica única? Contacta amb nosaltres i sol·licita més informació sobre LumiPlus DC PAR56.