Clic aquí per comprar un clorador salí.

A l’hora de comprar un equip de cloració salina (o electròlisi salina) per a la teva piscina d’entre tots els que trobaràs al mercat, pot ser que et sorgeixin dubtes sobre quin ha de ser el model a triar i el que resultarà més adequat per la teva piscina i les teves necessitats.
Per això, avui volem compartir amb tu una guia en la qual trobaràs un recull de consells i recomanacions per ajudar-te a comprar un clorador salí per a piscina.

NOTA: vàlid per a cloradors salins de totes les marques (AstralPool, Idegis, Zodiac, CTX, …).

GUIA PER COMPRAR UN EQUIP DE ELECTRÒLISI SALINA

A Maneig Piscines comptem amb una dilatada experiència en el que a venda de cloradors salins es refereix. No dubtis en contactar amb nosaltres si tens dubtes a l’hora de comprar algun d’aquests equips de tractament automàtic de l’aigua de la piscina.

Això si, no deixis de llegir els següents posts de la nostra botiga online (Piscinarium) que sens dubte et seran de gran ajuda:

Consells per comprar un equip d’electròlisi salina per a la piscina (Part 1) i (Part 2)

Com mesurar la salinitat de l’aigua de la piscina

Com calcular el volum d’aigua de la teva piscina per saber quin model de clorador salí has ​​de triar

NOTA: a mesura que anem publicant més consells sobre Cloració Salina, els anirem afegint en aquesta guia de compra.

Així mateix, aprofitem per informar-te que al blog de la nostra botiga online on trobaràs molts més consells i recomanacions sobre tota mena d’articles i accessoris per a la piscina.

I si estàs interessat/da en comprar-ne un, a la nostra botiga online trobaràs diversos models de cloradors salins de les millors marques i als el millor preu. Consulta les nostres ofertes!

Comprar un clorador salí