Clic aquí per comprar reixeta sobreeixidor AstralPool.

Disposem d’una àmplia gamma en reixetes perimetrals per sobreeixidor per instal·lar en el teu piscina desbordant. Reixetes de gran qualitat, antilliscants, fabricades en PP i resistents a l’acció dels raigs U.V.

Hi ha diversos models de reixetes per sobreeixidor de la marca AstralPool i que s’adapten a tot tipus de canals sobreeixidor. Alguns dels models són:

– Reixeta Transversal per corbes
– Placa reixa longitudinal
– Placa reixeta transversal
– Reixeta perimetral AstralPool
– Placa per cantonades canal sobreeixidor de 90 °
– i moltes més.

Pots compra la que necessitis i que més s’adapti a les teves necessitats fent clic al següent botó.

Comprar Reixa Perimetral AstralPool

Aquestes reixetes estan formades per plaques de mòduls per trams rectes o corbs (radi exterior d’1 o 2 m), acoblades entre si per la unió clicada (mascle-femella), que permet certa elasticitat de muntatge, alhora que absorbeix possibles dilatacions , efecte de les diferències tèrmiques a les que la reixeta es veu exposada.

NOTA: per a tots els models de reixeta cal construir el canal 5 mm més ample que la reixeta, perquè aquesta pugui adaptar-se amb facilitat i evitar possibles dilatacions.

Et convidem a visitar la nostra botiga en línia en la qual podràs comprar qualsevol de les reixetes perimetrals per sobreeixidor. Disposem de gran estoc a el millor preu.