Jardí i Piscina a l’Atmella del Valles

Piscina i jardí particular

Remodelació d’un jardí d’una masia d’una superfície de 2700m2 on s’hi ubica una nova piscina amb solàrium, en un prat de gespa natural vorejat de parterres d’aromàtiques i arbustiva baixa.
Es replanteja la zona de barbacoa ampliant la terrassa i enllaçant-la amb la piscina i el porxo, i s’obren les vistes al camp amb un mirador, on s’ubica una mitja pèrgola amb cortines de fusta.
S’aparta el camí de pas al garatge i es refà el talús de separació amb el camí públic, ampliant així l’espai de gespa i es tapen les vistes des del camí amb una alineació de leylandiis i altres arbustives de bosc, alhora que fa de barrera acústica i de pols.
Per protegir la vista de la piscina des de l’entrada es generen uns parterres combinats de fustes velles verticals amb enfiladisses i gramínies

Disseny 3D: