Amb l’arribada de l’estiu i la inauguració de la temporada de bany es mereix una celebració! Segueix aquests consells i organitza la “pool party” de l’any!

Un got impecable

Un dels majors requisits per a que una festa en la piscina sigui un èxit es una aigua cristal·lina, que convidi als assistents a submergir-se en ella. Si vols que la teva festa sigui inoblidable, has de posar a punt la teva instal·lació i eliminar per complet la brutícia acumulada en el fons i les parets.

Per fer-ho, disposes de diverses opcions, encara que poques tan eficaces com els robots neteja fons automàtics. Entre ells, destaquem el robot neteja fons Astralpool H5 Duo, tot un 4×4 dotat d’un sistema de navegació intel·ligent que garantitza la neteja total de la piscina, capaç d’evitar tot tipus d’obstacle i nusos en el cable. Disposa d’un doble motor de tracció amb la potencia suficient com per netejar les parets i la línia de flotació.

Crea l’atmosfera adequada

Per deixar impressionats als teus invitats, tan important és prestar atenció a l’interior de la piscina com a l’espai exterior. Les làmpades d’exterior són les teves gran aliades per crear una atmosfera única que submergeixi als teus convidats en una màgica fusió d’aigua i llum.

Així doncs, per què no col·locar làmpades flotants que canviïn de color? Això es precisament el que fa la gama de làmpades LED StarLight. Per crear l’ambient desitjat, aquest nou concepte de llum per piscina i jardí permet crear combinacions amb 16 colors diferents a través d’un comandament a distancia per infrarojos. Les làmpades StarLight són sense cables i recargables, i estan disponibles en tres formes: