Sistema de filtració Net’N’Clean Astralpool

Una piscina, cada cop més, s’ha convertit en un espai de diversió i joc on passar hores nedant, saltant i bussejant amb amics, fills, etc. Però, tindre una piscina implica haver de netejar-la regularment per assegurar el confort dels usuaris i protegir l’equip del dany causat per les impureses que s’acumulen en el fons i les parets. No només es tracta d’una qüestió estètica si no també de salut, ja que podria convertir-se en un focus d’infeccions.

Net’N’Clean és un sistema automàtic de neteja integrat en la pròpia piscina (piscina de nova construcció) que fent servir aigua a pressió arrossega la brutícia del terra i de les escales sense necessitat de cap element addicional. El sistema està format per una sèrie de “boquilles” de neteja que s’alcen uns mil·límetres del terra per a projectar aigua durant un temps i en una direcció determinada, escombrant d’aquesta manera la totalitat de la superfície.

Funcionament del Sistema de filtració Net’N’Clean

1. La “boquilla” roman baixada mentre la vàlvula no li envia aigua a pressió.

2. Un cop l’aigua arriba a la “boquilla” des de la vàlvula s’eleva llançant aigua a pressió en sentit paral·lel al del terra de la piscina.

3. Quan la vàlvula envia aigua cap a l’altre ramal de “boquilles”, les “boquilles” baixen. Cada cop que la “boquilla” puja i baixa, efectua un petit gir fent que l’orifici per on surt l’aigua a pressió apunti a un altre sector del terra.

4. Un cop que la vàlvula ha realitzat els sis canvis, torna a enviar aigua a pressió a la mateixa “boquilla”, fent que aquesta torni a aixecar-se per iniciar un altre cicle de neteja.

Avantatges del Sistema de filtració Net’N’Clean

Una de les principals avantatges del sistema Net’N’Clean és, a part de mantenir la piscina en les condicions òptimes, permet que els productes químics actuïn amb major eficàcia gràcies a la seva distribució.

A més a més, si ens plantegem climatitzar la piscina, reduirem el cost de la calefacció, ja que es pot introduir l’aigua climatitzada per les “boquilles” inferiors adquirint una distribució homogènia de la temperatura de l’aigua.

Video de com funciona el Net ‘N’ Clean

Si estàs interessat a instal·lar un sistema de neteja automàtic com aquest en la teva nova piscina, no dubtis en contactar amb nosaltres!