Blue Connect

Blue Connect ha revolucionat el món de l’anàlisis de l’aigua de la piscina, informa de quan i com s’ha d’aplicar productes químics en l’aigua.
Senzill d’instal·lar, permet controlar en tot moment la seva piscina gràcies al seu sensor 4 en 1 de pH, redox, conductivitat i temperatura.
Rep notificacions en temps real sobre l’estat de l’aigua de la teva piscina, mitjançant la APP Blue Connect..

Funcions:

Blue mesura de forma contínua els paràmetres principals de la piscina: pH, temperatura, ORP i conductivitat. Els resultats d’aquests anàlisis es comuniquen mitjançant notificacions al smartphone del client.
Blue mesura de forma contínua i exacta el pH, el nivell de desinfectant, la temperatura i la conductivitat de l’aigua, gràcies al seu sensor «4 en 1».
Blue envia vàries vegades al dia les dades mesurades a través de la xarxa mòbil Sigfox. Aquestes dades es recopilen i guarden en una infraestructura segura «en el núvol». A més a més, permet realitzar mesures instantànies en qualsevol moment per Bluetooth.
Blue s’instal·la molt fàcilment en la piscina o en la sala tècnica. La bateria i la sonda es canvien sense necessitat d’eines i en només uns minuts.

Aplicació “app”:

L’usuari accedeix a les dades de la seva piscina des d’allà on estigui i quan ho desitgi des del seu smartphone gràcies a l’aplicació Blue Connect. Quan és necessari actuar s’envien notificacions i consells personalitzats, que ajuden a realitzar un ús òptim dels productes químics.