Dutxes per piscines

En aquest apartat de la nostra web ús ensenyarem 4 dutxes per poder complementar la vostra piscina.

Dutxa Àngel

La sobrietat del seu disseny i la seva qualitat de fabricació fan d’aquest model una opció vàlida com a complement de tot tipus de piscina. Existeixen dues versions; versió amb aixeta rentapeus, i versió sense aixeta rentapeus.

angel-ducha-para-piscina-2

Consultar preu

Ducha de piscina Niagara

Ducha Niagara Solar

Niagara Solar és un clar exemple d’equilibri entre avançat disseny i sostenibilitat. Niagara Solar aprofita l’energia solar per escalfar l’aigua gràcies a un dipòsit acumulador d’aigua de 35 litres, perfectament integrat en l’estructura principal de la dutxa.

Ducha Niagara

Aquest model resulta una interessant opció pels que busquen un equilibri d’exigències entre avançat disseny, línies pures i alta qualitat. A més, ofereix l’alternativa de subministrar-se amb funcionament per sistema d’energia solar.

NIAGARA-ducha-para-piscina

Consultar preu

Dutxa de piscina IGUAZU

IGUAZU Solar

La versió solar de la dutxa Iguazu, el disseny. la qualitat i la funcionalitat s’uneixen a la sostenibilitat gràcies a la integració d’un dipòsit de 25 litres de capacitat permeten l’estalvi d’energia. A més, incorpora una funció d’hidromassatge amb els seus 2 jets frontals i el seu ruixador zenital de grans dimensions.

IGUAZU

Disseny, qualitat i funcionalitat s’uneixen en aquest model, al màxim nivell d’exclusivitat, per anar més enllà que qualsevol altre. Entre les seves altes prestacions destaca l’efecte nebulització, que permet deixar-se cobrir per un refrescant núvol d’aigua polvoritzada com a opció independent al seu potent cabal de dutxa.

iguazu-ducha-para-piscina

Consultar preu

Dutxa Àlgel Solar

Dutxa sostenible amb un dipòsit integrat de 30 litres de capacitat i amb un disseny que la converteix en un bàsic per tota piscina.

angel-solar-solar

Consultar preu