Tancaments

Tancaments

En el taller es fabriquen les peces a mida: corbes per a piscines, mamperlans, faldons, tanques, tancaments, jardineres, tests… i el nostre equip les col·loca

Les nostres tarimes

Tarima Natural

Tarima Natural

info

Oferim un servei integral, dins del sector de la tarima per exterior. Servim, instal.lem i mantenim la seva tarima, amb les màximes garanties, creant mitjançant el revestiment amb fusta (tropical o sintètica), un entorn modern, càlid i actual.

  Galeria d’imatges
  Tarima Sintètica

  Tarima Sintètica

  info

  La tarima sintètica és un producte novedós, compost a partir de productes de la fusta, barrejats amb resines polimèriques. Un producte que no requereix manteniment, pràctic, estètic i substitueix les fustes tropicals.

   Galeria d’imatges
   Restauracions de tarimes

   Restauracions de tarimes

   info

   Demani als nostres professionals pressupost sense compromís  i li indicarem la millor manera de tenir la seva tarima en un òptim estat durant tot l´any. Oferim contractes de manteniment.

    Galeria d’imatges

    © Copyright Grup Maneig: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Grup Maneig o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Grup Maneig. Grup Maneig ja fa més de 30 anys que ens hem especialitzat en Tancaments. Treballem perquè els nostres clients vegin realitzat el seu somni de Tancaments a casa. L'equip de Maneig està format per un gran equip humà i professional per tal de minimitzar les molèsties als clients garantint un inici i final d'obres amb la màxima rapidesa i eficàcia. Si necessita Tancaments ens adaptarem al seu pressupost i l'ajudarem assessorarem per escollir els materials i instal·lació que s'ajusti millor a les seves necessitats. Una bona feina en Tancaments no acaba quan aquesta està instal·lada, per aquest motiu sempre hem apostat per un servei post venda, per mirar de resoldre tots els dubtes i/o problemes que puguin sorgir al llarg del temps. Com ja hem comentat, sempre hem apostat per oferir un bon servei post venda, d'aquí que disposem de botiga pròpia on poder comprar accessoris i fungibles i a més resoldre dubtes amb els nostres experts de forma personalitzada. Si està cercant Tarimes , Accessoris , Cascades per Piscines , Tarima, Piscines d'Obra , Paisatgisme , Piscina , Netejafons de Piscines o Tancaments ha arribat al lloc ideal, contacti'ns per explicar-nos què desitja i l'ajudarem a fer realitat el seu somni.