Rehabilitació de Piscines

Rehabilitació de Piscines

Manteniments
Reparacions
Restauracions
 • Piscines perfectes tot l’any

  Una piscina exigeix 20 minuts de manteniment per setmana, inclús menys si s’utilitzen els productes i solucions existents en el mercat que automatitzen i simplifiquen aquest procés, com són els netejafons automàtics o els equips de regulació i control. Si no tens temps o li dediques massa i no aconsegueixes que la teva piscina estigui perfecte, no et preocupis. Nosaltres te la mantindrem neta amb els millors professionals i els millors productes. Estalviat feina perquè nosaltres la fem per a tu.

  Descubreix el nou CONNECT BOX: La solució intel·ligent per la gestió remota de la piscina

  manteniment noi

  manteniment retallada

  Productes necessaris per fer el manteniment d’una piscina

  pH

  És el grau d’acidesa de l’aigua i és necessari que sigui l’adequat; el valor ideal és entre 7.2 i 7.6. Si el pH és major (a 7.6) l’aigua estarà tèrbola i obstruirà el filtre i els accessoris de la piscina. Al contrari que, si el pH és inferior a 7.2 l’aigua serà corrosiva i irritarà els ulls i pot destruir les parts metàl·liques del filtre.

  Clor

  És un producte desinfectant que serveix per destruir els microorganismes existents a l’aigua encara després d’haver-la filtrat. El clor actua com a àcid i la quantitat de més que s’afegeix queda a l’aigua a la espera d’actuar contra un nou microorganisme que s’introdueixi a l’aigua. Cada dos o tres dies s’ha de posar una pastilla de clor als skimmers.

  Antialgues

  Si no s’utilitza aquest producte, l’aigua degut a les temperatures elevades pren un color verd i proliferen les algues. S’afegeix a la tarda de cada dia un tap a la piscina.

  Filtració

  L’aigua de la piscina s’aspira de la superfície mitjançant els skimmers i del fons a través de la toma de fons. Una vegada l’aigua ha passat per el filtre, retorna a la piscina per els impulsadors.

  [/list]
 • Reparacions

   • Detectar i reparar fugues d’aigua
   • Revisió d’equip depurador i cloració salina
   • Reparació:
    • de motors de piscina
    • de netejafons
    • de cloradors salins o dosificadors de ph
   • Canvi de sorres del filtre de la piscina
   • Tot tipus de recanvi i producte químic per a la piscina
   • Solucionar aigües verdes, negres o tèrvoles
   • Regulació de clor, pH i alcalinitat
   • Anàlisis complert d’aigua

  restauracions

 • Restauracions

  A Grup Maneig ofereim el servei de restauració i manteniment de tarimes i piscinas.

  Demani als nostres profesionals pressupost sense compromís i li indicarem la millor manera de tenir la seva tarima/piscina en un òptim estat durant tot l´any.

  Oferim contractes de manteniment.

  Chollet Ambres

© Copyright Grup Maneig: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Grup Maneig o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Grup Maneig. Grup Maneig és una empresa especialitzada en Rehabilitació de Piscines amb més de 30 anys d'experiència. Treballem perquè els nostres clients vegin realitzat el seu somni de Rehabilitació de Piscines a casa. El nostre equip humà està format per grans professionals amb la finalitat de garantir un inici i final d'obra amb el mínim de molèsties i la màxima eficàcia i rapidesa. Si necessita Rehabilitació de Piscines ens adaptarem al seu pressupost i l'ajudarem assessorarem per escollir els materials i instal·lació que s'ajusti millor a les seves necessitats. Una bona feina en Rehabilitació de Piscines no acaba quan aquesta està instal·lada, per aquest motiu sempre hem apostat per un servei post venda, per mirar de resoldre tots els dubtes i/o problemes que puguin sorgir al llarg del temps. Com ja hem comentat, sempre hem apostat per oferir un bon servei post venda, d'aquí que disposem de botiga pròpia on poder comprar accessoris i fungibles i a més resoldre dubtes amb els nostres experts de forma personalitzada. Si està cercant Cobertes Abrisud , Spas , Accessoris Astral Pool , Tarima Sintètica, Piscines d'Obra , Bombes de Piscines , Bombes de Piscines , Exteriorisme o Rehabilitació de Piscines ha arribat al lloc ideal, contacti'ns per explicar-nos què desitja i l'ajudarem a fer realitat el seu somni.