Projectes Integrals de Piscines

Projectes Integrals de Piscines

A Maneig ens ajustem a tota mena de pressupostos, i us assessorem dels materials i del tipus d’instal.lació que s’ajusti millor a les vostres necessitats.

Les nostres piscines

Piscines d'Obra

Piscines d'Obra

info

Construcció tradicional d’una piscina amb sistema de “Gunitat” formigó injectat a pressió. Acabada amb revestiment de rajola vitrificada “gresite”, microciment, etc… i coronada amb peces artificials, de gres, pedra natural o tarimes de fusta.

  Galeria d’imatges

  Piscines d'Inox

  Piscines d'Inox

  info

  Les piscines d’acer inoxidable són molt resistents, contenen un mínim de 10,5% de crom i un màxim de 1,2% de carboni i altres elements com el niquel i molibdè, gràcies als quals presenta un excel.lent resistència a la corrosió.

   Galeria d’imatges
   © Copyright Grup Maneig: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Grup Maneig o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Grup Maneig. Grup Maneig ja fa més de 30 anys que ens hem especialitzat en Projectes Integrals de Piscines. Treballem perquè els nostres clients vegin realitzat el seu somni de Projectes Integrals de Piscines a casa. El nostre equip humà està format per grans professionals amb la finalitat de garantir un inici i final d'obra amb el mínim de molèsties i la màxima eficàcia i rapidesa. Si necessita Projectes Integrals de Piscines ens adaptarem al seu pressupost i l'ajudarem assessorarem per escollir els materials i instal·lació que s'ajusti millor a les seves necessitats. Una bona feina en Projectes Integrals de Piscines no acaba quan aquesta està instal·lada, per aquest motiu sempre hem apostat per un servei post venda, per mirar de resoldre tots els dubtes i/o problemes que puguin sorgir al llarg del temps. Com ja hem comentat, sempre hem apostat per oferir un bon servei post venda, d'aquí que disposem de botiga pròpia on poder comprar accessoris i fungibles i a més resoldre dubtes amb els nostres experts de forma personalitzada. Si està cercant Exteriorisme , Piscina , Botiga Piscines , Bombes de Piscines, Piscines de Poliester , Filtres per Piscines , Saunes , Il·luminació de Piscines o Projectes Integrals de Piscines ha arribat al lloc ideal, contacti'ns per explicar-nos què desitja i l'ajudarem a fer realitat el seu somni.