Netejafons de Piscines

Netejafons de Piscines

 • Piscines climatitzades

 • Llums LED blanca o de colors

 • Cloració salina i dosificador de pH

 • Tot tipus de cobertors i cubertas

 • Gespa Artificial

 • Tarima natural o sintètica

fulls leds

Climatitzades
Cobertes
 • Climatitzades:

  icona funBomba
  La bomba de calor d’ Aire/Aigua Heat II (de la marca AstralPool) ha sigut dissenyada per l’escalfament de piscines i spas. Això, i aprofitant les calories gratuïtes de l’aire exterior, s’allarga encara més la temporada de bany de forma econòmica. Instal·lem AP Heat II perquè és, sense dubte, la bomba de calor amb més prestacions del mercat.

  • Té un consum diari de 2€, per una piscina de 8mx4m, el 80% de la seva energia prové de l’ambient.
  • És per tot tipus de piscines i tractaments (clor, brom, ozó, UV, electroquímic, sal…).
  • Té un panell de control digital molt fàcil d’utilitzar.
  • I amb una garantia de 2 anys.
  Clima1clima2

  clima3

  clima4

  clima6

 • Cobertes:

  Es tracta d’aprofitar la seva piscina tot l’any, sense patir les inclemències del temps; és el mitjà més eficaç per mantenir la seguretat de la piscina quan la coberta està tancada, significa augmentar la temperatura una mitja de 8° en funció del tipus d’ escalfament i de l’estació de l’any, un estalvi important d’aigua i en productes de tractament de l’aigua relacionats amb l’ evaporació, així com menys esforç en el manteniment (algues, filtres embussats, brutícia exterior, desajustaments del pH de l’aigua, etc.). I implica, sobretot, una inversió a llarg termini que augmentarà la vida útil de la seva piscina, entorn i jardí.

  Tenim diferents tipus: Cobertor de monofilament, Cobertor de barres, Cobertor de lames, Cobertes.

  coberta1coberta2

  coberta3

  coberta4

  coberta5

© Copyright Grup Maneig: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Grup Maneig o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Grup Maneig. Grup Maneig ja fa més de 30 anys que ens hem especialitzat en Netejafons de Piscines. Treballem perquè els nostres clients vegin realitzat el seu somni de Netejafons de Piscines a casa. L'equip de Maneig està format per un gran equip humà i professional per tal de minimitzar les molèsties als clients garantint un inici i final d'obres amb la màxima rapidesa i eficàcia. Si necessita Netejafons de Piscines ens adaptarem al seu pressupost i l'ajudarem assessorarem per escollir els materials i instal·lació que s'ajusti millor a les seves necessitats. Una bona feina en Netejafons de Piscines no acaba quan aquesta està instal·lada, per aquest motiu sempre hem apostat per un servei post venda, per mirar de resoldre tots els dubtes i/o problemes que puguin sorgir al llarg del temps. A Maneig disposem de botiga pròpia on hi trobarà tota mena d'accessoris i fungibles per la seva piscina, així com d'un assessorament personalitzat per resoldre tots els dubtes o inquietiuds. Si està cercant Piscines d'Obra , Coronament de Piscines , Piscines de Poliester , Tècnics en Piscines, Coronament de Piscines , Il·luminació de Piscines , Espais Welness , Cobertes o Netejafons de Piscines ha arribat al lloc ideal, contacti'ns per explicar-nos què desitja i l'ajudarem a fer realitat el seu somni.