Coronament de Piscines

Coronament de Piscines

Pressupost a mida
Coronació
Piscines amb Terra elevable
 • Demana’ ns pressupost

  No existeix res més saludable que practicar esport a l’aire lliure, a demés de refrescar-se i jugar en èpoques de calor, les piscines fomenten aquesta classe d’activitats. A demés, en molts casos, les tipus climatitzades resulten molt beneficioses per al relax i per el seu us a l’hivern. Igual que les cobertes, que amplien la temporada d’us de la piscina i mantenen la calor.

  S’han de tenir en compte molt factors alhora de plantejar-se construir una piscina.

  És per això, que abans s’ha d’analitzar i fer un estudi de la grandària, la forma, les característiques, les condicions del terra, la orientació, i per a quin tipus d’activitat estarà destinada

  A Grup Maneig ens ajustem a tota mena de pressupost, i us assessorem dels materials i del tipus de instal·lació que s’ajusti millor a les vostres necessitats.

  Sense cap compromís us fem un estudi i us proposem diferents opcions de piscines que podem construïr.

  6

  Coronament de Piscines

  construccio-2

  Visita les nostres piscines

  Piscines d'Obra

  Piscines d'Obra

  info

  Construcció tradicional d’una piscina amb sistema de “Gunitat” formigó injectat a pressió. Acabada amb revestiment de rajola vitrificada “gresite”, microciment, etc… i coronada amb peces artificials, de gres, pedra natural o tarimes de fusta.

   Galeria d’imatges
   Piscines de Fibra

   Piscines de Fibra

   info

   Piscines de polièster coronades amb peces artificials, de gres, pedra natural o tarimes de fusta.

    Galeria d’imatges
    Piscines d'Inox

    Piscines d'Inox

    info

    Les piscines d’acer inoxidable són molt resistents, contenen un mínim de 10,5% de crom i un màxim de 1,2% de carboni i altres elements com el niquel i molibdè, gràcies als quals presenta un excel.lent resistència a la corrosió.

     Galeria d’imatges
    • Coronació:

     Tenim una varietat molt àmplia per borejar les piscines, des de :

     • Pedra natural
     • Pedra artificial color blanca o sorra
     • Tarimes naturals o sintètiques
     • Marbre
     • Granit
     • Rosa Gres marfil o de ferro
     • Desbordants

     rebestiments-2

    • Piscines amb terra elevable:

     Aquest sistema innovador permet que el terra de la piscina, mitjançant un mecanisme hidràulic, pugi fins la cota del terra de la estància, de manera que l’habitació o el pati es pugui continuar utilitzant-se íntegrament, comptant amb la superfície que ocupa la piscina i deixant l’aigua amagada sota el terra.

     És pràcticament invisible, flexible, ràpid, adaptable i segur. La idea és que la profunditat del terra sigui regulable, fins a un alçada determinada, per exemple, per utilitzar-la per als nens o per adults aconseguint així una piscina diversa i multifuncional. Al final, la posició més elevada del terra coincideix amb el nivell del seu entorn, quedant l’aigua oculta sota terra. Quan queda fixada, tota la superfície és absolutament segura per als nens i adults que hi trepitgin a sobre.

     Piscina de terra elevable

     Piscina de terra elevable

     Piscina de terra elevable

     Piscina de terra elevable

     Piscina de terra elevable

     serie-2

    © Copyright Grup Maneig: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Grup Maneig o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Grup Maneig. Grup Maneig és una empresa especialitzada en Coronament de Piscines amb més de 30 anys d'experiència. Treballem perquè els nostres clients vegin realitzat el seu somni de Coronament de Piscines a casa. El nostre equip humà està format per grans professionals amb la finalitat de garantir un inici i final d'obra amb el mínim de molèsties i la màxima eficàcia i rapidesa. Si necessita Coronament de Piscines ens adaptarem al seu pressupost i l'ajudarem assessorarem per escollir els materials i instal·lació que s'ajusti millor a les seves necessitats. Una bona feina en Coronament de Piscines no acaba quan aquesta està instal·lada, per aquest motiu sempre hem apostat per un servei post venda, per mirar de resoldre tots els dubtes i/o problemes que puguin sorgir al llarg del temps. Com ja hem comentat, sempre hem apostat per oferir un bon servei post venda, d'aquí que disposem de botiga pròpia on poder comprar accessoris i fungibles i a més resoldre dubtes amb els nostres experts de forma personalitzada. Si està cercant Tarimes , Cloració Salina Piscines , Exteriorisme , Accessoris, Clor Líquid per Piscines , Accessoris , Exteriorisme , Tarimes Tropicals o Coronament de Piscines ha arribat al lloc ideal, contacti'ns per explicar-nos què desitja i l'ajudarem a fer realitat el seu somni.