Cascades per Piscines

Cascades per Piscines

 • Piscines climatitzades

 • Llums LED blanca o de colors

 • Cloració salina i dosificador de pH

 • Tot tipus de cobertors i cubertas

 • Gespa Artificial

 • Tarima natural o sintètica

fulls leds

Climatitzades
Cobertes
 • Climatitzades:

  icona funBomba
  La bomba de calor d’ Aire/Aigua Heat II (de la marca AstralPool) ha sigut dissenyada per l’escalfament de piscines i spas. Això, i aprofitant les calories gratuïtes de l’aire exterior, s’allarga encara més la temporada de bany de forma econòmica. Instal·lem AP Heat II perquè és, sense dubte, la bomba de calor amb més prestacions del mercat.

  • Té un consum diari de 2€, per una piscina de 8mx4m, el 80% de la seva energia prové de l’ambient.
  • És per tot tipus de piscines i tractaments (clor, brom, ozó, UV, electroquímic, sal…).
  • Té un panell de control digital molt fàcil d’utilitzar.
  • I amb una garantia de 2 anys.
  Clima1clima2

  clima3

  clima4

  clima6

 • Cobertes:

  Es tracta d’aprofitar la seva piscina tot l’any, sense patir les inclemències del temps; és el mitjà més eficaç per mantenir la seguretat de la piscina quan la coberta està tancada, significa augmentar la temperatura una mitja de 8° en funció del tipus d’ escalfament i de l’estació de l’any, un estalvi important d’aigua i en productes de tractament de l’aigua relacionats amb l’ evaporació, així com menys esforç en el manteniment (algues, filtres embussats, brutícia exterior, desajustaments del pH de l’aigua, etc.). I implica, sobretot, una inversió a llarg termini que augmentarà la vida útil de la seva piscina, entorn i jardí.

  Tenim diferents tipus: Cobertor de monofilament, Cobertor de barres, Cobertor de lames, Cobertes.

  coberta1coberta2

  coberta3

  coberta4

  coberta5

© Copyright Grup Maneig: Tots els drets Reservats. Els continguts del lloc web (URL), tant texts com imatges, disseny gràfic, codi font, logotips, marques, etc... són titularitat i propietat de exclusiva de Grup Maneig o en el seu defecte a llurs propietaris i estan amparats per la normativa reguladora de la "Propiedad Intelectual e Industrial", quedant, per tant, prohibida la seva reproducció, modificació, distribució o manipulació sense la corresponent autorització de Grup Maneig. Grup Maneig ja fa més de 30 anys que ens hem especialitzat en Cascades per Piscines. Treballem perquè els nostres clients vegin realitzat el seu somni de Cascades per Piscines a casa. El nostre equip humà està format per grans professionals amb la finalitat de garantir un inici i final d'obra amb el mínim de molèsties i la màxima eficàcia i rapidesa. Si necessita Cascades per Piscines ens adaptarem al seu pressupost i l'ajudarem assessorarem per escollir els materials i instal·lació que s'ajusti millor a les seves necessitats. Una bona feina en Cascades per Piscines no acaba quan aquesta està instal·lada, per aquest motiu sempre hem apostat per un servei post venda, per mirar de resoldre tots els dubtes i/o problemes que puguin sorgir al llarg del temps. Com ja hem comentat, sempre hem apostat per oferir un bon servei post venda, d'aquí que disposem de botiga pròpia on poder comprar accessoris i fungibles i a més resoldre dubtes amb els nostres experts de forma personalitzada. Si està cercant Cobertes Retràctils per Piscines , Piscines de Poliester , Saunes , Exteriorisme, Accessoris de Piscines , Piscines d'Inox , Paisatgisme , Il·luminació de Piscines o Cascades per Piscines ha arribat al lloc ideal, contacti'ns per explicar-nos què desitja i l'ajudarem a fer realitat el seu somni.